#

Auditori i Palau de Congressos


Castelló de la Plana

L’arquitecte Carlos Ferrater va dissenyar este edifici, que es caracteritza per una utilització expressiva de l’espai que combina la superposició de grans volums asimètrics. El formigó blanc, la quarsita grisa, la fusta, el vidre i l’acer es combinen en esta construcció per a transmetre elegància i harmonia arquitectòniques.

L’edifici està situat enfront del Jardí dels tarongers, un espai verd de 10.000 metres quadrats que constituïx zona d’esplai ciutadana i pulmó de la ciutat.

Disposa d’una sala simfònica amb capacitat per a 1200 persones, una sala de cambra amb capacitat per a 350 assistents, sala d’exposicions, sala de premsa, restaurant i d’altres amplis espais relacionals polivalents, la mobilitat i adaptabilitat dels quals els convertixen en llocs idonis per a la celebració de trobades i esdeveniments de format divers. L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló oferix també la possibilitat de llogar els seus espais per a l’organització de congressos i esdeveniments de caràcter privat.

L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va obrir les seues portes en 2004 per a dinamitzar l’oferta musical de la ciutat de Castelló i de la seua àrea geogràfica. A més de la seua oferta cultural, l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló oferix la possibilitat de llogar els seus espais per a l’organització de congressos i esdeveniments de caràcter privat. En total, una superfície de 2025 m2 preparats per a qualsevol celebració, junt amb els diferents servicis de catering, cafeteria, traducció, hostesses, etc.


Dades


Més informació

Av. Lidón 5012003 Castellón

tel.: +34 964 23 14 40
fax: +34 964 23 14 41
web: www.palaudecongressos.com
web: www.castelloncongresos.com
e-mail: [email protected]