Senderisme

A Castelló s'estén una xarxa de senders senyalitzats (GR, PR i SL) de més de 1.200 quilòmetres.

Al mateix temps que l'esport de caminar té adeptes, el senderisme brinda l'oportunitat de conèixer una visió àmplia de les nostres terres, de descobrir el patrimoni natural mediterrani, la cultura i la gent que les poblen.

Els senders senyalitzats permetran al viatger endinsar-se i conèixer les terres de Castelló. Des dels GR, Senders de Gran Recorregut, que creuen tota la província, fins als SL, Senders Locals, que ens ajuden a descobrir els termes de moltes localitats, són més de 140 els recorreguts homologats. I tot això sense comptar amb les infinites senderes senyalitzades que no tenen una homologació oficial i que podem trobar en tots els municipis.

És una oportunitat única per gaudir de la naturalesa al màxim, ja que molts d'aquests senders estan articulats al voltant dels nostres parcs naturals i de les fites més significatives del nostre patrimoni. La utilització de les mateixes rutes històriques, amb les que es comunicaven totes les civilitzacions que han poblat les nostres terres, és un plus molt valuós que experimenta el caminant.

 


Rutes classificades per comarques