Turisme Idiomàtic


Aprendre un idioma és sempre una experiència enriquidora, però si el lloc triat per fer-ho t’oferix platges meravelloses, paratges espectaculars i una gran quantitat de possibilitats, tant culturals com esportives, la teua estada se convertix en una experiència màgica.

Gràcies als programes de mobilitat europeus, este tipus de turisme està tenint un auge molt important. Castelló i la seua província aspiren així a ser una de les destinacions líders, acollint no només europeus, sinó també les nombroses famílies que han triat la Costa de Castelló com a segona residència i que tenen una creixent necessitat de dominar l’idioma espanyol.

Els estudiants que vénen a Castelló a aprendre castellà descobrixen una terra càlida i acollidora, que, des de temps immemorials, ha sabut rebre els visitants com si fossin un ciutadà més, fent que en pocs dies els estudiants se senten com a casa.

Nombrosos programes a la mida de les diferents necessitats s’han creat per poder donar resposta a estes necessitats, les nostres ciutats i pobles oferixen un ventall de possibilitats lúdicoeducatives que fan de l’aprenentatge d’un idioma una diversió constant.

Tallers de ceràmica, cuina, vela, escalada, senderisme... L’objectiu dels nostres programes de turisme idiomàtic és traure l’idioma de les aules i fer que cada classe siga un nou món per descobrir per part de l’alumne.