Com arribar

Ben comunicada amb la resta de la Península i Europa per carretera i ferrocarril, la obertura de l'aeroport a la localitat de Vilanova d’Alcolea, suposa un evident salt de qualitat i una porta oberta als visitants que desitgen conèixer les terres de Castelló.

Castelló està comunicada amb la resta de la Península per mig de l'autopista AP-7, que travessa la província de nord a sud, i per la carretera nacional paral·lela, la N-340, que comunica tot el mediterrani espanyol. Cap a l'interior de la peníncula l'A-23 comunica València amb Aragó, i la N-232 des de Vinaròs cap a Sòria, passant per Morella.

La Xarxa autonòmica de carreteres és excel·lent a Castelló. La CV-10, transformada en autovia, exerceix d'eix de comunicació interior i de circumval·lació de La Vall d'Uixó i Castelló, enllaçant la capital amb l'aeroport a Vilanova d'Alcolea. Quan estiga acabat, enllaçarà amb Catalunya per l'interior. La carretera CV-15 enllaça la Pobla Tornesa i la CV-10 amb el límit povincial amb Terol, quasi a l'Anglesola, travessant la província entre la costa i l'interior. Una altra carretera que segueix el curs del riu Millars perpendicularment a la costa és la CV-20, des de Vila-real fins el límit de la província a La Pobla d'Arenós. Per la seua part, la CV-12 connecta la CV-15 amb Morella, i la CV-14 enllaça esta localitat amb la província de Terol, seguint el curs del riu Bergantes.

La resta de la xarxa la constitueixen carreteres en bon estat que apropen qualsevol municipi de la província a menys de 2 hores de distància.

El ferrocarril té el corredor mediterráni com el seu principal eix pel que discòrren les connexions ferroviàries tant amb València, Alacant i Madrid, com amb Tarragona, Barcelona i Europa. Ben aviat veurem circular per este mateix corredor el tren d'alta velocitat, que situarà Castelló a menys de 4 hores de qualsevol destinació d'Espanya.

Comunicacions Mou-te fins i per la Província de Castelló.

La província de Castelló disposa d'una àmplia xarxa de carreteres i ferrocarrils que la mantenen ben comunicada amb la resta de la Península i Europa. A més, els Aeroports de Castelló y Valencia, complementen l'estupenda xarxa de comunicacions de què es disposa per accedir còmodament a la destinació desitjada a Castelló.

Més avall presentem un llistat amb les distàncies des de Castelló de la Plana a punts significatius de la província i de la Península. A l'esquerra, destaquem els portals amb informació sobre serveis de ferrocarril, autocar i autobusos urbans i interurbans.

Distàncies en Km
per carretera des de Castelló de la Plana a

Alcossebre 54
Alcalà 55
Almazora 6
Altura 65
Benassal 66
Benicarló 74
Benicàssim 14
Betxí 20
Burriana 15
Catí 71
Eslida 33
La Vall D'uixó 27
Moncofa 30
Montanejos 60
Morella 104
Navajas 70
Nules 25
Onda 24
Oropesa 25
Peñíscola 75
Sant Mateu 66
Segorbe 65
Torreblanca 40
Vilafamés 25
Villareal 8
Villafranca 85
Vinaròs 81
Viver 73
Barcelona 290
Bilbao 629
Burgos 519
A Coruña 1027
Granada 586
Logroño 478
Madrid 415
Oviedo 865
Pamplona 475
San Sebastián 610
Sevilla 732
Soria 372
Tarragona 190
Teruel 140
Toledo 430
Valencia 65
Valladolid 605
Zamora 665
Zaragoza 280

Lloguer de vehicles Troba el servei de lloguer més proper.

Castelló disposa d'una magnífica xarxa de carreteres de tot tipus que mantenen els diferents municipis ben comunicats entre sí i converteixen l'opció de viatjar en automòbil en una alterativa molt convenient per conèixer més a fons la província.

Enlaces a información:

A continuación destacamos los portales con información sobre servicios de ferrocarril, autocar y autobuses urbanos e interurbanos.