# # # # # # # # # #

Museu Cellers Carmelità


Benicasim / Benicàssim

Durant el segle XVII, els carmelites van arribar a les muntanyes del desert de les Palmes, on van construir un monestir. Entre ells estava Fra Antonio de Jesús María, destacat estudiós i coneixedor de les herbes aromàtiques. Quan va convertir-se en una casa de noviciat, va caldre cobrir les necessitats dels novicis, els seus estudis i la seua formació i, per aquest motiu, van pensar a comercialitzar una beguda aromàtica, extreta de la infinitat d'herbes autòctones de les muntanyes del desert de les Palmes.

Als soterranis del monestir van instal·lar uns alambins i, cap al 15 d'octubre de 1896, van comercialitzar les primeres botelles del nostre licor més insigne.

Com que no hi havia una bona comunicació a l'època, van pensar a traslladar les destil·leries a la vila de Benicàssim i, l'any 1912, s’hi van fundar els cellers i les destil·leries actuals. I és en aquests establiments on, a més d'elaborar-se el nostre exquisit licor, ha sigut ampliada la gamma de productes, els quals combinen directrius i receptes artesanes antigues amb les tècniques actuals més modernes.

Recentment, la línia de destil·lats de Carmelitano ha obtingut el segell de Castelló Ruta de Sabor, iniciativa que promou els millors productes de la província.


Dades


Horari

Matins:

De 9 a 13.30 hores. Tot l'any.

Vesprades:

Del 1 de gener al 31 de Març: De 15 a 18.30 hores.

Del 1 de Abril al 31 de Octubre: De 15.30 a 19 hores.

Del 1 de Novembre al 31 de Desembre: De 15 a 18.30 hores.

Pasqua, Juliol i Agost: De 16 a 20 hores.

Dies de tancament:

1 i 6 de Gener, 25 de Desembre: Tancat durant tot el día.

5 i 21 de Gener, 24 i 31 de Desembre: Tancat per la vesprada.

Grups:

Concertar visita de dilluns a dijous al telèfon: 964 30 08 49 o a la pàgina web http://www.carmelitano.com