# # #

Centre d’Interpretació del Vi i la Boteria


Sant Jordi / San Jorge

Som l’última boteria en actiu de la Comunitat Valenciana. Fem i reparem botes i, a més, fem visites guiades amb degustació de vins i altres productes de la zona.

La visita guiada dura una hora i mitja, i tenim grups d’espanyols i d’estrangers. Estem preparats per a fer la visita en diverses llengües,  Preus actualitzats 2015 per a les visites guiades: Grups, a 3 euros per persona, i particulars, a 5 euros per persona.

«Descobreix com es fa el vi i com es fabriquen les botes que el guardaran fins que estiga llest per a la degustació; i deixa’t impressionar per les dues oliveres mil·lenàries que presideixen la boteria i les 33 varietats de raïm antic recuperades.

Entra en una tina de fermentació gegant de 60.000 litres i coneix millor el Maestrat amb el nostre curt vídeo (història del vi Carló, tradicions i costums). Entra a la bodega, passant a través d’una premsa de vi convertida en escala de caragol. Coneixeràs, a més, les barraques de pasturatge de “pedra en sec” i veurà el carro antic amb les portadores, depòsits de fermentació i diversos tipus de premses.»


Dades