# # # #

Museu de l'Oli


Segorbe

L'antiga almàssera de l'edifici Belluga alberga el Museu de l'Oli de Segorbe, un innovador Centre d'Interpretació que ofereix al visitant la possibilitat de descobrir la cultura de l'olivera, entrar al món del preuat or líquid en una trobada amb l'essència mediterrània de més de 7.000 anys d'antiguitat.

La mostra museística de maquinària i estris emprats en les diferents tasques, utilitzant sistemes audiovisuals interactius, recrea el procés tradicional d'elaboració de l'oli d'oliva i la seva evolució al llarg de la història.

El museu de l'oli de Segorbe un món d'impressions grogues, verdes i ocres lliscant per parets de llum entre històries de l'home, on l'oli representa l'essència de la saviesa.

Endinsar-se al món dels olis és tota una experiència i al seu torn una necessitat per als amants de la bona cuina.

Si l'alimentació té una importància essencial en la salut, la dieta mediterrània, basada en l'oli d'oliva, a estat valorada pels més distingits especialistes, com miraculosa.

Per finalitzar el recorregut, un homenatge a una olivera singular, "La Morruda", relacionant la seva història mil·lenària amb la de Segorbe.


Dades


Horari

De dilluns a dissabte d'11:00 a 13:30 h. i de 16:30 a 19:30 h. Diumenges i festius d'11:00 a 14:00 h.


Més informació

Tourist Info Segorbe

C/ Marcelino Blasco nº 3
12400 Segorbe
Telèfon: 964 713 254
Fax: 964 711 953
Web: www.turismo.segorbe.es
E-mail: [email protected]