#

Museu del Joguet


Almassora

El projecte, és el primer de la província de Castelló i també és únic a la Comunitat Valenciana per les característiques específiques de la col·lecció.

En la col·lecció podem trobar nines de qualsevol tipus, cotxes, avions, cuines i tota una sèrie de joguets de fusta, cartó, metall o plàstic provinents de pobles alacantins de tradició joguetera com Ibi, Biar, Onil o Castalla.

Del cartó a la porcellana, de la porcellana al plàstic, i d'aquest material a la goma i les silicones. Els suports, el pas dels mecanismes més rudimentaris als més complexos, tot té cabuda en aquesta mostra que va arrancar fa tres quarts de segle i que Almassora té el privilegi d'exhibir, i que és de visita obligada per a qualsevol interessat a conéixer amb detall les variacions i canvis experimentats per "mecanos", jocs, arrossegaments i la resta d'artefactes que van utilitzar i utilitzen els nostre joguets. 


Dades


Horari

Primer dissabte de mes de 10 a 13.00 h i de 18 a 20h.

Tercer dissabte de mes de 10 a 13.00h. 


Més informació

Per a visitar el Museu del Joguet haureu de passar abans per l’oficina de turisme, situada als voltants del museu, carrer sant Vicent, 47, o trucant al 964 551 887 en el horari anteriorment indicat.