# #

Museu d'Art Contemporani de Vilafamés


Vilafamés

El Museu disposa d'unes 500 obres que abarquen moments concrets de la producció artística, des de finals dels anys vint fins els nostres dies.

A les sales del museu es poden apreciar les mostres dels diversos corrents artístics, iniciant el seu recorregut amb la renovació artística valenciana dels anys vint amb escultures de R. Boix, T. Ballester, a les que s'afegeix la important contribució de J. González, A. Sánchez, H. Goetz, J. Renau i J. Miró.

L'obertura de l'art espanyol dels anys cinquanta gaudeix de la representació de M. Gil, integrant del grup Parpalló, el realisme social de Genovés i Canogar, les propostes realistes del Equipo Crónica i Equipo Realidad, Boix, Heras, etc.

D'entre les obres de tall informalista destaquen les de L. Muñoz, S. Soria, etc., completant el cicle les poètiques de Vento, Barjola, Quero, F. Barón i Nassio.

Els corrents constructivistes exposen les obres de Sempere, Michavila, Yturralde, etc., així com de Le Parc, Luc Peire, etc. Els expressionismes figuratius i abstractes es manifesten amb les obres de Mathieu, Schneider, Vedova…, sense oblidar els valencians Mompó, Teixidor, Valdés. L'itinerari conclou amb les últimes tendències artístiques, destacant les escultures i pintures de M. Navarro, A. Marco. S. Sevilla, Sanleón, E. Martínez i N. Navalón, entre altres.


Dades


Horari

De dilluns a divendres
De 10h a 13:30 i 16h a 19h.

Dissabtes i diumenges
De 10: 30h a 14 i 16h a 19 h. 


Més informació

Al centre de la localitat. Ubicat al Palau del Batlle, s.XV.