# # # # # #

El Camí del Cid


Almenara

El Camí del Cid a la província de Castelló: terres medievals de frontera.

La província de Castelló forma part del tram denominat la Conquesta de València, dels anells del Maestrat i de Morella i del Ramal de Castelló, dins del Camí del Cid.

Són terres amb història on la naturalesa mostra amb orgull tot la seua esplendor. Un patrimoni natural ric que travessa el Camí de Cid i que es veu esguitat per municipis amb un esplendorós patrimoni artístic, el qual es fa realitat amb ermites, esglésies, masies, castells, palaus i casalots.

El Camí del Cid, al tram la Conquesta de València i als anells del Maestrat i de Morella, ens acosta a l'edat mitjana i a la història cidiana en un marc d'incomparable bellesa.

D'altra banda, el Ramal de Castelló recorre la costa i ens condueix a les platges d'Almenara, de Xilxes o de Borriana, on el Cid va trobar-se amb el rei Pere.

El Camí del Cid, a la província de Castelló, és un dels trams més espectaculars de la ruta que, sense cap mena de dubte, cap amant de la història, de l'art, de la naturalesa i, com no, de la rica gastronomia de la zona hauria de perdre's.

La Conquista de Valencia

Anillo del Maestrazgo

Anillo de Morella

Ramal de Castellón


Dades