# #

Parc Miner del Maestrat


La Torre d' En Besora

El Parc Miner del Maestrat està al paratge natural de la Fontanella, situat a uns 800 metres d'altitud, i permet contemplar unes vistes panoràmiques magnífiques de la comarca de l'Alt Maestrat. Un espai privilegiat en el que podràs conèixer l'antiga indústria minera subterrània, recórrer les galeries i saber com vivien i treballaven aquelles persones que van deixar aquest extraordinari llegat. Un patrimoni amb un gran atractiu turístic i cultural, una experiència per a tots els sentits, una aventura apassionant.

Endinsa't a les entranyes de la terra i descobreix el secret del Parc Miner del Maestrat!

El Parc Miner del Maestrat està situat a 3 quilometres de la població de la Torre d'En Besora i a 8 quilometres de la població de Culla. Disposa de dues galeries visitables que es corresponen amb les antigues mines Victòria, al terme municipal de Culla, i Esperança, al terme municipal de Torre d'en Besora, amb una distància visitable d'uns 2 km. Ambdues estan adequades per a la visita i dotades d'audiovisuals i elements exposats per facilitar-ne la comprensió per part dels visitants. Totes les visites es duen a terme amb un guia, qui fa les explicacions pertinents i orienta els visitants per l'interior de les galeries.

La visita guiada té una durada aproximada de 2 hores i consta de la visita a les dues mines, Victòria i Esperança. El trajecte per l'exterior es fa amb un tren miner que uneix ambdues boques de mines, mentre que el recorregut interior es fa caminant per dins de les galeries. L'interior de les galeries està ambientat amb audiovisuals, hologrames i ferramentes de l'època que et traslladaran a l'època d'esplendor de les mines, com a un miner més.


Dades


Horari

Obert els caps de setmana, festius, pasqua i agost de dimarts a diumenge. En temporada baixa obrim entre setmana sota reserva per a grups concertats i excursions escolars. Horari variable segons l'època de l'any. Informació i horaris al nostre telèfon 651 177 071.