#

Arenal Sound


Arenal Sound ha triat la platja d' "El Arenal" (Borriana) per oferir 4 dies de cartell amb artistes consagrats i els millors DJs del món, 10 dies de càmping, sol, platja, locals chill out, activitats aquàtiques (motos aquàtiques, velers, catamarans, surf d'estel) i campionats de voleibol i futbol de platja entre d'altres.

Arenal Sound és la novetat musical més important d'Europa i compta amb l'al·licient de ser un festival exclusiu que té lloc just a la platja, la qual cosa el fa diferent de la resta. El lloc triat per gaudir d'este esdeveniment és la platja d'"El Arenal", un lloc idíl·lic situat prop d'un Club Nàutic.

Si a això li afegim que durant l'estiu el sol i les altes temperatures són predominants a la costa mediterrània, el resultat és un entorn paradisíac on gaudir al màxim del festival.

Cada estiu els artistes pop-rock més exitosos i els millors DJs del món fan vibrar el públic com mai abans en un festival espectacular. Al llarg d'estos dies els assistents tindran la possibilitat d'acudir a sensacionals festes temàtiques, com ara la Full Moon Party i la Beach White Party, protagonitzades pels DJs més internacionals. Tres dies de concerts pop-rock seguits de marxa en la zona de DJs i una Festa de Cloenda que és el colofó de sis dies de festival.

Dates de l'Arenal Sound 2022: del 2 al 7 d'agost.


Més informació

www.arenalsound.com