# # # # # # # # # # # #

Balneari Marina d’Or


El balneari científic d'aigua marina més gran a Europa.

Situació

El Balneari Científic d'Aigua Marina "Marina d'Or" està situat al cor de la famosa Ciutat de Vacances d'Orpesa, el qual ofereix categories d'allotjament diferentts (Hotel*****, Hotel****, diversos hotels*** i apartaments multiservei i en règim de només allotjament). Va ser inaugurat l'any 2003, i disposa de 40.000 m2 d'instal·lacions, la qual cosa el fa el major d'Europa a la seua categoria.

Característiques de les aigües

Aigua de mar. Aigua clorurada sòdica de gran mineralització (més 1 gr/L), la qual conté clorurs, sodi, sulfat, calci, magnesi així com oligoelements o microminerals i un residu important que oscil·la entre 35-40 gr. de salinitat. Densitat 1,032 al mediterrani i pH alcalí (7.7-8.3).

Indicacions terapèutiques:

Malalties reumàtiques, malalties traumatològiques i recuperació de seqüeles, malalties dermatològiques, fibromiàlgia i processos dolorosos, malalties cardiovasculars i les seqüeles, malalties otorrinolaringològiques (rinitis, faringitis, sinusitis), malalties respiratòries (bronquitis cròniques, asma bronquial), malalties metabòliques (obesitat, cel·lulitis, diabetis), medicina esportiva, patologies del SNC, (Parkinson, insomni, trastorns del son, demències, epilèpsia, migranyes, etc.), patologies denominades modernes o de la civilització (estrès, ansietat, astènia, decaïment, etc.)...

Tècniques de tractament:

Piscines d'aigua marina, llits jet, dolls cervicals, colls de cigne, cascades d'aigua, hot-tubes, piscina de la mar Morta, passeig d'arena i cants rodats, banys de naronja, cabina de gel, banys romans, jacuzzis, saunes, termes seques, banys de Cleòpatra, banys de fang, zona de repòs amb infraroigs, dutxes circulars, dutxes escoceses, bany turc, sala de pluja polvoritzada, recorreguts contracorrent, solàrium natural, sales de musicoteràpia, aromateràpia...

Banys marins, d'hidromassatge, de bombolles, d'algues, d'essència, amb dutxa subaquàtica, hidrojet medical; doll Kneipp; dutxa Vichy; aerosols i nebulitzacions; massatges, drenatges limfàtics, reflexologia podal; fisioteràpia.

Tècniques complementaries

Hidrologia mèdica; salut i bellesa: tractaments facials, corporals, hidrotermals, massatges, holístics, teràpies orientals...; medicina estètica; cirurgia estètica; odontologia i cirurgia oral; medicina biològica; estudi del son; unitat d'estrès i memòria; unitat de revisions preventives.

El Centre Mèdic posa a la seua disposició programes amb diversos objectius i duració

A més dels programes d'1 dia, el Centre oferta diferents programes de 2 dies (cura descans, programa bellesa); 3 dies (ruta oriental, posada en forma, relax, tonificant...); 6 dies (cura respiratòria, antireumàtica, circulatòria, antiestrès, reductor, fibromiàlgia...).

Revisions preventives

El Centre Mèdic Especialitzat Marina d'Or disposa, d’entre la seua oferta, de la Unitat de Revisions Preventives, avalada pel document científic elaborat sota conveni de col·laboració amb la Universidad Complutense de Madrid.

Aquesta unitat científica té com a objectiu la prevenció de la malaltia i la promoció de la salut íntegra mitjançant la detecció de manera precoç tant de les malalties com dels mateixos factors de risc que puguen predisposa-les, de manera que no solament una es busca una longevitat major, sinó també una millor qualitat de vida.

Mètode Braining

El Programa Braining possibilita recuperar, potenciar i millorar l'atenció i la memòria d'aquelles persones que han sigut afectades per determinats processos psicològics associats a l'estrès, com ara l'ansietat, la fatiga mental, la pèrdua de concentració, percepció, etc.

El Centre Mèdic Especialitzat ofereix, en exclusiva, un mètode revolucionari i eficaç el qual combina els efectes microrelaxants de l'aigua de la mar, tècniques relaxants manuals i el mètode Braining, l'eficàcia del qual ha sigut provada per un estudi científic dirigit pel professor Tomás Ortiz, assessor científic i catedràtic en Psiquiatria de la Universidad Complutense de Madrid.

Medicina Estètica

Medicina estètica facial (mesoteràpia, mesoplàstia, Làser, Vistabel...), corporal (pèrdua de pes, mesoteràpia, plataforma vibratòria...) i aparatologia (LPG, termoteràpia, pressoteràpia, electroestimulació...)

Cirurgia Estètica

Facial (lífting, rinoplàstia, blefaroplàstia, otoplàstia...) i corporal (mamoplàstia, lipoescultura, abdominoplàstia, augment i remodelació de natges).

 

 

Dades