# # # #

Termes Marines El Palasiet


Sota un clima suau i càlid, envoltat pel Desert de les Palmes i situat a 50 metres cara al mar Mediterrani.

L'hotel Termes Marines El Palasiet va ser totalment reformat l'any 2002 i ampliat l'any 2005, i està ubicat en una antiga vila clàssica de principis del segle XIX.

Un entorn cuidat, la qualitat del centre de talassoteràpia, la gastronomia i les platges fan d'aquest lloc la destinació idònia per a les vostres vacances.

Hotel amb acreditació ISO 9001 Certificat de Seguretat Alimentària APPCC i Q de Qualitur Club. Local recomanat per la guia de balnearis Conde Nast Johanses, amb acreditació internacional Bisa.

L'hotel Termes Marines El Palasiet ocupa una vila d'estil clàssic del segle XIX i està situat prop de la platja, rodejat d'un bosc autòcton mediterrani. Famós pel Centre Termal, convida tots els qui vulguen relaxar-se i gaudir-hi de les instal·lacions termals, estètiques o orientals dirigides per un gran equip professional. Aquest hotel familiar es caracteritza per una gran hospitalitat i per la reconeguda gastronomia, el xef de la qual és el responsable de l'elaboració dels plats típics locals, així com dels famosos arrossos. La combinació de tots aquests elements és perfecta per gaudir d'unes vacances en un lloc idíl·lic.

Serveis de Talassoteràpia, Balneari, Centre d'estètica, etc.

Situat a un mirador davant del Mediterrani.

 

Dades