#

Zones recreatives


Pina de Montalgrao

Zones recreatives

Santa Bàrbara

Està ubicada al Pic Pina, on trobem l'ermita de Santa Bàrbara. Aquest complex disposa de paeller ensostrat, berenador, un pou i un refugi. A les proximitats trobem el molló petri del vèrtex geodèsic del Pic de Pina (1.405 m) i una torre forestal. Des d'aquesta àrea pot observar-se una àmplia panoràmica de les terres de València, Castelló, Terol i, en dies clars, inclús les illes Columbretes.

 

La Pimpollada

Està ubicada als peus del mont de Santa Bàrbara. Aquest complex disposa d’un paeller ensostrat, un berenador i un aljub. S'accedeix des del poble en direcció al pic Pina i, als 1,6 km, hi ha que desviar-se a l'esquerra, on, a pocs metres, es troba l'àrea. Té una capacitat per a 60 persones.

 

El Ballester

Situat a l'extrem nord-occidental del terme municipal, a uns 2 km de la localitat, concretament a la capçalera del barranc de "La Canaleta". Disposa d'un berenador, una bassa i una font.

 

Complex "La Canyada"

La trobem al sud de la localitat propera al barranc de "La Canyada" i és l'àrea recreativa més amplia. Hi trobem una zona d'acampada lliure amb berenador, paellers, servicis, font i pàrquing. També hi trobem instal·lacions esportives amb piscina, pavelló multiusos, pista de frontennis, camp de futbol sala i camp de futbol.