Oropesa del Mar / Orpesa

Oropesa del Mar / Orpesa

Oropesa del Mar / Orpesa

Oropesa del Mar / Orpesa

Oropesa del Mar / Orpesa

Oropesa del Mar / Orpesa

Oropesa del Mar / Orpesa

Oropesa del Mar / Orpesa

Tot al llarg de la seua història i amb la seua posició estratègica, Orpesa del Mar ha sigut molt atractiva per a moltes cultures. Existeixen vestigis del paleolític i dels íbers. L'any 1233, En Jaume I va conquerir el seu castell, que corona la part alta de la pintoresca població. En l'època d'En Felip II, davant els nombrosos atacs dels pirates, es va construir la imponent torre del Rei.

Medi Social

L'activitat econòmica principal és el turisme, en tots els seus àmbits, seguit de l'agricultura.

Recorregut urbà

És interessant el casc antic d'Orpesa del Mar. Podem visitar les ruïnes de les muralles i el castell àrab, l'ermita de la Marededéu de la Paciència i la ciutat dels antiquaris. Els passejos marítims pel port, la torre del Rei i el passeig peatonal de la Playa de la Concha o Morro de Gos. També podem gaudir d'una agradable passejada pels Jardins de Marina D'Or, que ofereixen diversitat de vegetació i una arquitectura moderna.

Paisatge

Diversitat de paisatges a la costa d'Orpesa: platges extenses i obertes al nord, badies com la de la Playa de la Concha, i penyassegats i cales amb pinedes a la part sud, com ara La Renegà.

Gastronomia

En Orpesa disposes d'una gran varietat de restaurants on podràs gaudir d'una excel·lent gastronomia que uneix els millors productes de la mar amb els de la nostra extensa horta, oferint-te autèntiques delícies culinàries per al gaudi de tots els sentits.
Aquí adjuntem la web on podràs consultar tot el llistat de bars, restaurants i cafeteries de la localitat:

Llistat de Restaurants Orpesa

Llistat de Bars i Tasques Orpesa

Llistat de cafeteries i gelateries