Grau de Castelló: X Jornades Gastronòmiques de la Galera, 22 de març a 18 d'abril 2021

Grau de Castelló: X Jornades Gastronòmiques de la Galera, 22 de març a 18 d'abril 2021 Castellón de la Plana / Castelló de la Plana


Les X Jornades Gastronòmiques de la Galera es celebraran entre el 22 de març i el 18 d'abril de 2021 al Grau de Castelló.

Després de la cancel·lació de la data inicial per les restriccions que van tancar l'hostaleria causa de la crisi de la COVID-19, la millora sanitària actual permet finalment, celebrar les X Jornades Gastronòmiques de la Galera.

Els restaurants garanteixen les normes de seguretat i higiene, promogudes per la Conselleria de Sanitat amb l'objectiu de retornar un poc de normalitat a les nostres vides, impulsar l'economia local i sobretot gaudir de la rica gastronomia de la zona i de les seves matèries primeres. Tots els menús s'elaboren amb productes locals i de proximitat.

Durant aquestes jornades, dotze dels millors restaurants del Grau de Castelló donaran a conèixer un dels productes estrella de les nostres costes que durant aquestes dates està en el seu millor moment; la galera. Cadascun dels restaurants elaborarà menús en els quals l'ingredient estrella serà aquest crustaci.

Els restaurants que participen en aquestes jornades tan necessàries en aquests moments i que ens oferiran 12 visions diferents d'un sol ingredient són: Brisamar, Mediterráneo, Casa Santiago, Casa Juanito, Casa Lola, Hotel del Golf, La Trocha, La Ola, La Tasca del Puerto, La Ballena, Nou Escull y Ri&Co Bistró.

Pots trobar els menús, preus i més informació a: X Jornades Gastronòmiques de la Galera