Culla: Mostra de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat Castelló Ruta de Sabor. 22 i 23 febrer 2020 - Activitats prèvies a la Mostra des del 8 de febrer. Culla


Els dies 22 i 23 de febrer de 2020, Culla (Castelló) acollirà la dissetena edició de la Mostra de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat -  Castelló Ruta de Sabor. Es tracta d'una cita ineludible per als amants del conegut com a or negre de la gastronomia, que cada any se celebra en un municipi diferent de la comarca, en el moment més intens de la temporada de la tòfona negra i quan aquestes posseeixen les seues majors propietats aromàtiques i de sabor. Un cap de setmana que reuneix a productors de tòfones, empreses vinculades al sector, vivers, hostalers i amants de la gastronomia.

Entre les nombroses activitats preparades amb motiu de la fira, cal destacar el concurs de gossos tofonaires o degustacions amb tuber melanosporum. De la mateixa manera, es duran a terme diferents i interessants ponències i demostracions on distingits professionals donaran a conéixer aquest producte als assistents.

A més es realitzaran activitats prèvies des del 8 de febrer. 

Es pot consultar tota la programació en: http://trufamaestrat.es/

 

Segueixen les VIII Jornades Gastronòmiques de la Tòfona


Juntament amb la *Mostra, continuen els caps de setmana fins al pròxim 15 de març, les IX *Jornades *gastronòmiques de la tòfona que tenen lloc en huit restaurants dels municipis de Benassal, Catí i Culla, una magnífica proposta per a continuar degustant els excel·lents menús que han elaborat els restauradors d'aquests municipis productors de la benvolguda tòfona negra de l'Alt Maestrat.

Es poden consultar tant els restaurants participants, menús, preus, etc. de les *Jornades *gastronòmiques , com tota la informació de la Mostra de la Tòfona Negra, en la secció “Agenda” de la web: turismodecastellon.com