Natura


Parcs Naturals, espais marcats per la natura, vegetació mediterrània, una xarxa de sendes de més de 1.000 quilòmetres... Tot a la província de Castelló.

Castelló no presenta tan sols en el seu territori la superfície protegida més extensa de tota la Comunitat Valenciana, sinò que a més la varietat de paisatges i àrees naturals és immensa. Des de la fageda més meridional d'Europa a la Tinença de Benifassà o els boscs d'alzina de la Serra d'Espadà, fins a les dunes regenerades de Castelló o l'albufera a l'Estany d'Almenara... Els hàbitats naturals de Castelló allotgen més espècies vegetals i de fauna de les que es poden trobar en molts altres països. Les possibilitats que aquest entorn natural ens ofereix són infinites. Des de la simple contemplació del pas del sol pel paisatge, fins als esports més extrems com l'escalada o el parapent. El ventall de suggerències que posem a la seua disposició de segur satisfà les seues ànsies de gaudi de la natura.

The possibilities that this natural environment has to offer us are infinite. From the simple contemplation of the passage of the sun over the countryside, to the most extreme sports, like climbing or paragliding. The range of suggestions we will put forward to you will surely satisfy your longing to enjoy nature.