SINGULAR Cicle d'experiències sonores Oropesa del Mar / Orpesa


El cicle musical, que es tindrà lloc els dies 18, 19, 25 i 26 de juny, celebra la seua segona edició en el marc incomparable de la Torre del Rei, en Orpesar. 

La temporada estival, sinònim d'oci, entreteniment i cultura acull el festival de música Singular, que torna este mes de juny al municipi per a fer vibrar al públic i oferir una expèriencia sonora única.

Així, els assistents podran gaudir durant els dos darrers caps de setmana de nuny, d'un total de quater actuacions que atreuran artistes internacionals, així com nacionals, amb un element comú: la seua singularitat. Els concerts de Dorian Wood, Anari, Peter Broderick i Joana Serrat conformen el cartell d'esta nova edició d'un cicle que fuig dels espais comuns per a oferir una programació sugerent, valenta i en la que tradició i modernitat es presenten agafades de la mà.

Una forma singular de mostrar al públic propostes musicals amb un alt valor afegit a la vegada que es posa en valor el patrimoni històric al dinamitzar una edificació com és la Torre del Rei

Más información en la web de   Oropesa del Mar - Festival Singular

 y Facebook Singular Orpesa