VISITES GUIADES - SUERA A EL CARRER, dissabtes i diumenges de el 3 de juliol al 12 de setembre 2021 Sueras / Suera


Descobreix l'etnografia del municipi de Suera d'una forma diferent i lúdica a través de les visites guiades promogudes per l'Ajuntament, amb la col·laboració indispensable i fonamental de l'associació Centre Cultural Suera.

Aquestes visites ofereixen la possibilitat de viure una experiència extraordinària, permetent descobrir els usos i costums de Suera mitjançant la seva gent i els seus carrers, i conèixer les memòries d'un poble ple de vida gaudint de la magnífica natura de la Serra d'Espadà.

La programació es posa en marxa el 3 de juliol i a partir d'ací es desenvoluparà un calendari durant tots els dissabtes i diumenges de l'estiu fins al 12 de setembre, en horari de 11:00 a 12:30h.

Per poder participar cal apuntar-se de manera prèvia a la Tourist Info de Suera trucant a al telèfon 630.636 575. També es pot fer a través del web www.itinerantur.com o enviant un correu a [email protected] Totes les visites comptaran amb guia oficial i en els idiomes valencià, castellà, anglès i francès.