Culla: Concert gratuït d'Edu Cornelles. 7 desembre 2019.

Culla: Concert gratuït d'Edu Cornelles. 7 desembre 2019.


 

Edu Comelles presenta en directe la seua música feta amb els sons de Culla.

- El Concert se celebrarà el dissabte 7 de Novembre en l'Antiga Presó de Culla a partir de les 18h. Entrada Lliure.

- Comelles Presenta "Línia Pedra Paisatge Solc" dues composicions musicals creades a partir dels sons i paisatges sonors de Culla.

- L'Autor obsequiarà als assistents amb una edició física de les partitures gràfiques usades per a compondre el seu projecte musical dedicat a Culla.


L'artista sonor i músic de renom Edu Comelles, presenta a Culla (en l'Antiga Presó, dissabte 7 de desembre) el treball discogràfic que ha realitzat gràcies al Premi Culla Contemporània impulsat per le Ajuntament de Culla i la Galeria Collblanc.

Durant la tardor de 2018 Comelles va residir en l'Antiga Escola del Pla del Sabater on va compondre la música d'aquest projecte "Línia Pedra Paisatge Solc". El disc ha sigut gravat utilitzant únicament sons gravats en el terme municipal de Culla. Tots els sons ambientals i la música d'aquest projecte està íntimament lligats a Culla, el seu paisatge i els seus sons i el seu patrimoni.

El resultat són dues composicions musicals que Comelles interpretarà en l'Antiga Presó en un concert únic pensat per a deixar-se portar i perdre's en el so i l'escolta. Al seu torn, els assistents al concert seran obsequiats amb una edició física de les partitures gràfiques que Edu Comelles va utilitzar per a compondre "Línia Pedra Paisatge Solc". Aquestes partitures van ser creades a partir de les formes del paisatge i les muntanyes que poden ser vistes des de l'alt de les ruïnes del castell de Culla.

A més de l'edició física de les partitures que es repartirà entre assistents al concert i veïns del poble, aquesta obra ha sigut registrada en quatre discos únics de vinil, protegits per caixes de fusta que restaran en els fons de l'Ajuntament de Culla com a obra única i física d'aquesta música creada per a Culla i el seu paisatge.

Més info: http://www.educomelles.com/2019/11/linia-pedra-paisatge-solc.html