Tales: III Festival d’Arts Escèniques a la Serra d’Espadà. 10 d'octubre i 8 de novembre 2020 Tales


Arriba la cultura segura a la Serra d'Espadà de la mà de FES Tales

• Com a mesura de seguretat, el públic haurà de registrar-se prèviament a l'Ajuntament de Tales via presencial o telefònica

2020.10.03. Tales celebra enguany la tercera edició de Festival d'Arts Escèniques de la Serra d'Espadà. El FES Tales, que s'engloba dins de l'Projecte Fes, va veure cancel·lades les seves dates inicials a causa de la situació d'emergència sanitària; ara el municipi aposta per la cultura segura i torna a programar el festival. Una de les principals novetats és que se celebrarà en dues jornades no consecutives per tal d'evitar aglomeracions i prevenir la transmissió del virus.

El primer lliurament d'aquesta mostra d'arts escèniques tindrà lloc dissabte que ve, 10 d'octubre, a la tarda; i la segona jornada se celebrarà el diumenge 8 de novembre. Sota l'organització de Centre Cultural Tales i la direcció de l'artista Pepa Cases, aquest festival compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Tales, la Diputació de Castelló i l'Institut Valencià de Cultura per oferir una programació variada i completa.

Al llarg d'aquesta setmana a les xarxes socials de el festival es publicaran més detalls sobre horaris, localitzacions i programació.


Mesures de seguretat i registre

El festival garanteix totes les mesures de seguretat per això serà obligatori l'ús de mascareta i la distància interpersonal. A més, per complir amb el protocol i mantenir el control d'aforament i assistència, el públic haurà de registrar al llarg de la setmana a les oficines de l'Ajuntament de Tales, ja sigua presencialment o via telefònica.


Més informació a: FES Tales