Nit de Sant Joan Alcalà de Xivert - Alcossebre , Almassora , Almenara , Benicarló , Benicasim / Benicàssim , Borriana / Burriana , Cabanes , Castellón de la Plana / Castelló de la Plana , Chilches / Xilxes , La Llosa , Moncofa , Nules , Oropesa del Mar / Orpesa , Peníscola / Peñíscola , Torreblanca , Vinaròs


 

Nombrosos municipis de la província – Data: 23 de juny

  

Quasi tots els municipis de la província celebren actes la nit de Sant Joan per donar la benvinguda a l'estiu. Encara que aquests actes també tenen lloc als municipis de l'interior, són les platges de la província les que compten amb una participació i espectacularitat majors.

 

La nit de Sant Joan és una nit de festa en la que els amics es reuneixen a les platges, al voltant d'una foguera, per donar la benvinguda a l'estiu amb un bon sopar, que sol acabar amb la tradicional coca de Sant Joan, la qual donarà pas als correfocs i al primer bany de l'any. La nit finalitza amb la música de les berbenes que tenen lloc als pobles i a les platges de la província de Castelló. Una nit màgica per viure-la amb els amics.

 

Informació: Patronat Provincial de Turisme de Castelló

Tel.: 964 359 883

Mail: [email protected]