#

Festa de la Vila


Arriba setembre i la Vilavella es prepara per celebrar un any més la FESTA DE LA VILA, la festa de tots els vilavellers i les vilavelleres.

Hi recordarem tots junts l'origen de la festa amb la Translació del Senyor, i hi participarem en tots els actes religiosos que donen sentit a tantes i tantes celebracions i festes que impregnen el calendari. Hi recordarem també els difunts que ens han deixat i enviarem el nostre respecte i la nostra estima als seus familiars i amics.

Hi compartirem amb els més xicotets totes les activitats organitzades perquè gaudeixen dels dies de la festa amb els pares. D'aquesta manera, començaran a estimar una festa que ens uneix com a poble i que converteix el mes de setembre en un mes especial.

Aprofitarem els actes taurins per contemplar els festejos des dels cadafals i balconades, i per discutir sobre la bravura dels animals.

Acudirem a les orquestres i actes organitzats per gaudir de la musica i dels espectacles de llums i colors. Ballarem i compartirem sensacions amb els amics i els companys de penya.


Més informació